Labels

Pages

Tuesday, May 31, 2011

New me...



Hah...here i am. Berkoya dengan rambut baru mata mat saleh celup. Saja nak jadi orang baru. Cuba jadik orang baru. Teringin nak jadik orang baru. Melangkah jadik orang baru. Tapi, semua tu kadang hanya menjengah sekejap je dalam hidup ni. Lepas tu, problem yang sama datang balik. Kadang tu bila kita nak berubah jadik lebih baik, ada je lah benda lain yang datang tarik...and peluk aku kuat2 supaya aku tak lari dari masalah. Pergh....pegi la mana pun tetap aku jadik aku...penat dah...penat sangat...Kalau bule nak hantuk ja pala kat dinding. So that aku dah tak ingat sapa2....aku lupa sapa aku....aku lupa nama aku sendiri...aku lupa kisah aku...supaa aku bole mula hidup dengan diri aku yang baru...develop benda baru..ibarat macam aku format data dalam kepala otak aku ni haaa....bilakah semuanya kan tiba....ohhh.....

Tuesday, May 24, 2011

Kucing ku Bobo...

Ni dia my kitty cat yg dah besaw....kalau korang ada follow blog ni dari awal....ada la story sket pasal si Bobo ni...mula2 start dari mula2 aku culik dari mak dia n now dah hampir jadi kucing jantan. Manja memanjang dia ni. Jenuh la jugak nak melayan dia. Ye aa...asal aku duduk ja, sebok nak dok atas riba. Nak orang gomol2 dia. Kadang2 terpikir. Ni jantan ka..pondan ni???ahaha....Oh Bobo....ku rindukan dirimu. 
Nanti aku nak dress up dia power2. Kasi jadi model. Bole la ngorat kucing kawan aku nama Nina..hahaha...
There was an error in this gadget